Geheime Vriendenochtend

Top secret

Op zondag 20 november a.s. is het zover. Geen avondprogramma maar een speciale Vriendenochtend waar we nog niet teveel over kunnen vertellen. Daar moet je gewoon bij zijn!

Graag nodigen we jou uit voor deze bijzondere vriendenbijeenkomst. Want wij willen graag uitpakken, samen met jou. We gaan een kist openen die al een lange reis achter de rug heeft.  Ben je Vriend dan heb je de uitnodiging inmiddels ontvangen. Maar denk je nu daar wil ik bij zijn dan kan je natuurlijk gewoon Vriend worden vriendenmarkiezenhof.nl/contact/ en je meteen aanmelden voor deze ochtend. Je bent als Vriend van harte welkom vanaf 10:45uur in de Hofzaal van het Markiezenhof, ingang grote binnenplaats.

Het officiële programma start om 11:00uur en zal tot 13:00uur duren.
We beginnen met een interessante presentatie van Irene van Kemenade. Zij zal ons meenemen in haar verhaal over “Het Beleg van Bergen op Zoom”.

Of de inhoud van de kist hiermee te maken heeft, zullen we die ochtend ontdekken. Diverse sprekers ontrafelen stukje voor stukje de geheime inhoud van de kist.

Zoals gebruikelijk zorgen wij voor de inwendige mens met koffie, een feestelijke lekkernij, een drankje en een broodje. Dus alle elementen zijn aanwezig om er een prachtige ochtend van te maken.

Deze feestelijke zondag vieren we graag met ál onze vrienden, dus hopelijk zien we je op 20 november.